Ker je trenutna situacija glede potovanj po svetu tvegana, bomo letos spoznali Slovenijo

Če mene vprašate, ne hrepenim po potovanjih po svetu, ker se zavedam, da to ni najbolj pametna ideja, sedaj ko je čas koronavirusa. Nekateri moji prijatelji hrepenijo samo po tem, da bodo lahko šli na daljše potovanje po svetu. Jaz osebno jih ne razumem, kam se jim tako mudi, če je situacija takšna, kot je. 

Jaz sem se odločila, da bom letos spoznala vso Slovenijo in prepričana sem, da vsi ti ljudje, ki hrepenijo po tujini še ne poznajo vseh krajev po Sloveniji. Vedno sem bila človek, ki na situacijo gleda realno, zakaj bi sedaj potovala in se izpostavljala nevarnosti virusa, če lahko spoznamo Slovenijo.

Tako sem si že pogledala naše slovenske kraje, posebnosti, znamenitosti in lahko vam povem, da imamo tega preko glave. Čez celo poletje ne vem, ali bo dovolj, da bomo obiskali čisto vse, ker je Slovenija prekrasna.

Ker prihajamo s štajerskega konca, bomo na Štajerskem tudi začeli, nadaljevali na Gorenjsko, Primorsko, Dolenjsko, Notranjsko, Prekmurje in še kaj se bo našlo. 

Ker nisem vedela, kako naj se opredelim, sem se opredelila bolj na znamenitosti določenih krajev. Tako si bomo pogledali v vseh večjih mestih vse znamenitosti, Gorenjska bo prekrasna, ker bomo obiskali vse večje planine, jezera, slapove. Na Primorskem si bomo dali duška za lenarjenje in naše soline. Oja, Slovenija je prekrasna, ko se enkrat odločiš, da jo boš spoznal, verjemite, da vas bo pozitivno presenetila, koliko lepot skriva ta naša mala država. 

Naj se naša avantura po Sloveniji začne! Otroci se bodo marsikaj o Sloveniji naučili, saj so ravno v teh letih, ko se v šoli učijo o njej. 

Dodaj odgovor