Rafting Bovec je definitivno nepozabna izkušnja

S prijatelji smo veliki ljubitelji športa, še posebej pa adrenalinskega športa. Zato smo vedno za, da preizkusimo kakšen nov adrenalinski šport in se tako spoznamo z čim več različnimi športi. Tokrat pa je bil na vrsti rafting Bovec. Tega smo zasledili, ko smo po spletu  iskali razne adrenalinske športe, ki jih lahko najdemo v Sloveniji. Rafting Bovec pa je bil eden izmed najbolj pogostih zadetkov, torej smo vedeli, kaj bo naša naslednja destinacija.

Med drugim je imel rafting Bovec še eno prednost, in ta je sam kraj Bovec, kjer se je rafting izvajal. Bovec je eno izmed lepših slovenskih mest, saj se nahaja v samem osrčju slovenskih Alp, kar naredi naravo v okolici zelo čudovito, tako da se lahko tudi malo razgledamo okoli in uživamo v naravnih lepotah, ki jih lahko doživimo v Bovcu.

Rafting Bovec je definitivno nepozabna izkušnja

Tako pa je napočil čas, da izkusimo samo izkušnjo rafting Bovec. Skupaj smo se usedli v raft in nato se je naša adrenalinska dogodivščina pričela. Sam rafting Bovec se je izvajal na Soči, katera je bila na določenih odsekih kar divja, kar je pomenilo, da je bil sam rafting zelo naporen in posledično adrenalinski. Ko pa se je Soča malo umirila in je adrenalin nekoliko popustil, pa smo imeli čas, da se razgledamo malo naokoli, ter občudujemo vso čudovito naravo Bovca in pa Alpe, ki se raztezajo po obeh obrežjih Soče.

Šlo je za nepozabno izkušnjo, ki je imela tako svoje adrenalinske vrednosti, kot tudi čudovito naravo, ki se je raztezala vzdolž Soče, čez celoten rafting. Rafting Bovec nas je tako navdušil, da smo že v pogovorih, da se ponovno odpravimo na to adrenalinsko izkušnjo. Zato priporočamo vsem, ki imajo radi adrenalin in šport, da se odpravijo na rafting Bovec in se sami preizkusijo v temu športu. Definitivno ne bo nihče obžaloval, da je to poskusil, saj gre za nepozabno izkušnjo.