Nega obraza in naravni odstranjevalec ličil

Včasih nam življenje samo prinese, kaj potrebujemo in glavno je to, da to prepoznamo. Sama imam zelo občutljivo kožo in tako moram biti pozorna pri nakupu izdelkov nege za obraz. Moja koža ob nepravilni negi odreagira tako, da postane rdeča. Ta rdečica na mojem obrazu ostane kar nekaj časa in takrat vem, da moram nekaj spremeniti. Seveda redno skrbim za kožo in imam vse potrebne izdelke – kremo, piling, odstranjevalec ličil, tonik in še bi lahko naštevali. 

Nega obraza in naravni odstranjevalec ličil

Prišel pa je dan, ko je moj mož domov prinesel tester in mi povedal, da mu ga je dala ena stranka, ki ima svojo kozmetiko. Ker je pri meni vse dobrodošlo, sem z veseljem to kozmetiko zvečer pred spanjem preizkusila. Najprej je prišel na vrsto odstranjevalec ličil in ker vem, da moja koža odreagira hitro, sem nekaj minut počakala, da vidim, ali mi ta odstranjevalec ličil paše. Že takoj po nanosu sem čutila, da mi odgovarja, potem pa sem po nekaj minutah videla, da je to res. Tako sem vsa zadovoljna preizkusila še vse druge testerje in na koncu ugotovila, da bom očitno postala redna stranka te kozmetike. 

Tudi moj mož je bil srečen, ker mi je lahko na ta način pomagal, da sem končno prišla do kozmetike, ki odgovarja moji koži na obrazu. Do sedaj mi še nikoli nobeden odstranjevalec ličil ni bil tako dober in kvaliteten. Včasih se zgodi, da ko si zvečer očistim obraz, da drugega enostavno ne potrebujem, ker je že sam odstranjevalec ličil tako dober in vsebuje vse potrebno za kožo, da kreme pred spanjem sploh ne uporabim. 

Koža na obrazu zna biti kar problematična in če je ne negujemo pravilno, se nam lahko zgodi, da bo naša koža suha, preveč mastna, aknasta in še kaj. Ko mislimo, da kvaliteten odstranjevalec ličil ni potreben, ker bomo potem nanesli dobro kremo, se motimo, ker je še kako pomemben, da je naša koža videti zdrava in sveža.