Ideja, kako bi bila promocija slovenske Istre moj novi poklic

Glede na to, kako hvalim Istro, bi lahko bila promocija slovenske Istre moj novi poklic. Ampak sem res fascinirana nad vsem, kar ponuja. Lepa obala in še lepša notranjost. Toliko lepih kotičkov, kot sem prek kratkim odkrila je prav omembe vredno vsakič, ko imam možnost. Prej sem bila vedno navajena hribov, ampak sem se jih naveličala. Sedaj mi je bolj všeč ta narava, ki jo ima Istra. Sicer pa pravijo, da je najboljša promocija slovenske Istre ali česarkoli tista, ki pride iskreno od nekoga, ki je nekaj preskusil. 

Definitivno je to nekaj, o čemer vem vedno več in še bolj zagotovo je to, da sem vedno bolj navdušena. Po spletu sem res iskala kakšne članke o tem, ki bi več govorili o tem, ampak jih nisem našla veliko. Morda bi lahko jaz kakšnega napisala in opisala kakšno svojo izkušnjo. Poleg bi dodala še kakšno lepo fotografijo, ker jih imam kar precej na telefonu. Tako bi bila lahko promocija slovenske Istre še malce boljša, kakor je sedaj. Toliko imam idej o tem, kaj lahko naredim glede tega, da bi kar zdaj začela nekaj. Sicer nekaj že delam s tem, ko na svojih socialnih profilih objavljam fotografije od tam. In glede na reakcije so ljudem zelo všeč. Morda me pa res prešine kaj kar bi bilo lahko zelo zanimivo za ljudi in bi bila lahko promocija slovenske Istre izjemno dobra. Če bi bila spletna stran dobro obiskana, bi pa lahko še kakšen dodaten prihodek naredila s tem, ko bi naredila, kakšen članek, ki je posvečen kakšnemu podjetju tam. 

Vsekakor imam zelo veliko za razmisliti, če je to pametna poteza in ne bo samo proč vržen čas, ampak sem mi dozdeva, da imam zelo dobro idejo. Morda bo pa res promocija slovenske Istre moj novi dodatni poklic, ki bo nekam prišel skozi čas, ko bom pametno delala. 

Ideja, kako bi bila promocija slovenske Istre moj novi poklic