Dobra družba in kino

Moram priznati, da nisem ravno človek, ki bi velikokrat šla v kino. Po drugi strani pa imam moža, ki obožuje filme v kinu. Tako bi lahko rekla, da je na tekočem glede filmov. Midva se o filmih ne pogovarjava veliko, je pa res, da ko mene en film pritegne, si ga grem ogledat sama. Tokrat pa sem naredila izjemo. Svojemu možu sem povedala, da si želim v kino in tokrat sva šla v kino skupaj. To je bil prav poseben dan, kajti da greva skupaj v kino, ni prav pogosto. 

Mojemu možu je bilo prav všeč, da grem končno v kino. Sama pa sem premišljevala samo to, kakšen bo film in če mi bo všeč. On pa je bil zgovoren in srečen, da sem končno šla v kino in mi želel vse lepo razložiti. Seveda mi to ni bilo najboj všeč. Kajti ko grem v kino, nimam rada, da razplet filma vem že v naprej. Tako sem mu skušala na lep način povedati, da naj mi ne govori o vsebini filma, ker mi to ni všeč. 

Dobra družba in kino

Seveda sva se na koncu že skoraj skregala, ker sva bila na različnih bregovih. Potem pa sva le našla skupni jezik, ker je mož končno razumel, kaj mu želim povedati. Tako je bil film lep in verjamem, da to ni bil zadnji film v kinu, ki sva si ga ogledala skupaj. Še bova šla v kino. Lepo si je vzeti čas samo za film. Saj vemo, kako doma gledamo filme. Zraven razmišljamo in delamo še druge stvari. Kino pa je prostor kjer se enostavno prepustiš in uživaš. Tudi za takšne stvari, si je treba vzeti čas.