Babica je ugotovila, da ji omega 3 zelo pomaga

Mislim, da ni minilo več kot dva meseca, ko me je babica poklicala, da mi pove, da se ji zdi, da ji omega 3 res pomaga. Potihnem sem se ji nasmehnila, ker sem nekako vedela, da me čaka kmalu takšen klic. Bila sem zelo vesela, da je to ugotovila, predvsem pa, da je dala priložnost, da vidi, ali je omega 3 res tisto, kar govorijo, da je. Še bolj sem pa vesela, da ji pomaga, ker vem, da ima zelo veliko težav, ki bi jih omega 3 znala rešiti ali pa vsaj ublažiti. Zato sem ji naročila omega 3 kapsule na www.naturamedica.si.

Babica je ugotovila, da ji omega 3 zelo pomaga

Kot mi je prehvalila vse dobro počutje, ki ga je še začutila, sva se nekaj časa pogovarjali o različnih stvareh. Ker sem bila kar precej v gneči prihajajoče dni, sem se dogovorila, da pridem čez dva tedna ponovno na obisk, da se vidiva. Mislim, da ji bo tudi takrat enkrat zmanjkalo omega 3 dopolnil tako, da sem jo še spomnila, da naj mi pove, ali želi, da jih grem iskat zanjo. Upala sem, da bo rekla, da jih grem res lahko iskat, ker vem, da jih sama zagotovo, ne bi šla. Na srečo se mi je želja uresničila in sem dobila navodilo, da naj grem iskati omega 3 dopolnila zanjo.

Ko sva zaključili pogovor, je bila ura res že toliko, da nisem vedela, kam je šel ta čas kar naenkrat. Vedno se tako zaklepetava, da ne čas, kar gre. Vseeno je bila ura še toliko, da sem lahko šla še ven na sonce oziroma kar na kolo. Ena ura do sončnega zahoda je bila več kot dovolj, da sem se naužila svežega zraka in adrenalina. Ko sem prišla domov, me je pa čakala večerja, ker se je sostanovalka prav lepo potrudila, da je še zame naredila tisto, kar je delala zase, ker ve, da mi je zelo všeč. Včasih si malce pomagava glede takšnih stvareh, da nisva za vse sami. Seveda pa brez omega 3 dopolnila prave večerje ni.