Wellness lahko včasih res sprosti človeka

Nekaj časa nazaj sem morala iti na neko poslovno pot. Seveda smo bili tam kar nekaj dni in smo ravno zato rezervirali hotelsko sobo. Vsak dan je bil res zelo naporen in stresen. V hotel smo se vsak dan vrnili zelo utrujeni in uničeni. Nismo vedeli kaj narediti, saj nas je čakalo še kar nekaj dni različnih sestankov in podobnih srečanj. 

Zelo hitro sem ugotovila, da je v našem hotelu bil tudi wellness. Ko sem to slišala sem bila seveda navdušena, saj sem vedela, da se tam lahko vsi zlo lepo sprostimo. Naročila sem seveda nekaj različnih terminov na naslednjih nekaj dni. Wellnes se je v tistem momentu res zelo dobro slišal. Vsi ki smo bili na tej poslovni poti smo se strinjali, da to res potrebujemo, da se sprostimo in da ne bo več prevladoval stres. Vedeli smo, da nas čaka še veliko trdega dela in da nam stres v tako situaciji res ne bo pomagal.

Prvi dan, ko smo preizkusili wellness smo bili vsi zelo navdušeni. Res nas je to nekako sprostilo in lahko smo šli lepo mirno spat in zjutraj smo se zbudili naspani in pripravljeni smo bili ponovno delati. Seveda smo se do večera spet utrudili in tako smo se zvečer spet spustili v wellness svet. Imeli smo razne masaže in razne savne. Bili smo zelo sproščeni in res nam je dalo dovolj energije, da smo lahko premagali vse preostale dni, ki so nas čakali. 

Naša poslovna pot se je zaključila res zelo pozitivno in dobili smo zelo veliko pozitivnih in dobrih rezultatov. Naš šef je bil na koncu res zelo zadovoljen in ponosen na nas. Res smo bili veseli, da smo lahko kot ekipa tako lepo predstavili naše podjetje in pa seveda hkrati smo se lahko sprostili s pomočjo udobne postelje v hotelu in pa wellness, ki ga je hotel ponujal. 

Wellness lahko včasih res sprosti človeka