Televizorji so za marsikoga pomemben nakup

Moj oče res zelo rad gleda televizijo, še posebej kadar je doma. Načeloma ima res zelo zahtevno službo. Ali dela dnevno, ali pa dela nočno. Tiste dneve, ko je doma, je seveda zelo vesel, saj si lahko res konkretno odpočije. Takrat je po navadi lepo na kavču, kjer zelo rad gleda filme na televiziji.

Nekega dne pa se je zgodilo nekaj, kar res ni bilo prijetno. Moj bratec je bil še res majhen in se je v dnevni sobi igral z žogo. Žoga je seveda priletela v televizijo in televizija se je razbila. Oče je bil zelo jezen in ni vedel, kaj narediti, saj bi bila nova televizija lahko res zelo draga.

Televizorji so za marsikoga pomemben nakup

Sama sem bila, že kar precej starejša in ravno zato sem hotela svojemu očetu nekako pomagati. Šla sem na splet ter iskala različna televizorja. Televizorji, ki sem jih videla na spletu, so bili res zelo dobri in našla sem tudi zelo lepe ponudbe. Nekateri televizorji so imeli omogočeno to, da se jih da plačati po obrokih. To bi nam seveda zelo pomagalo, saj sem vedela, da si oče ne more privoščiti televizijo plačati v ena roku.

Šli smo v trgovino ter se obrnili na tisto stran, kjer so bili televizorji. Vsi televizorji tam so bili res zelo veliki in redkokateri je imel to opcijo, da se ga kupi na obroke. Potem pa smo našli zadnje 3 televizorje, ki pa so imeli to opcijo oče si je ena izmed teh 3 televizorjev izbral in tako smo šli na blagajno ter se dogovorili za neke obroke ter za neko številko, ki jo bo plačal.

Oče je bil s končnim nakupom res zelo zadovoljen in komaj je čakal, da pridemo domov ter to televizijo namestimo na steno. Od takrat naprej se brat seveda ni smel več igrati z žogo v dnevni sobi.