Masivno pohištvo in opremljanje hiše

Pri opremljanju vašega doma, bodite pozorni na to, da ne pozabite na to, kaj je všeč vam. Velikorat se zgodi, da v trgovino pridete z določeno idejo in potem vas prodajalci prepričajo v nekaj drugega. Tega si nikakor ne dovolite, ampak vedno glejte na to, da boste svoj dom opremi zase in prodajalec ne bo živel z vami in ne pozna vašega okusa. Meni je od nekaj bilo všeč masivno pohištvo. Zavedal sem se, da je masivno pohištvo veliko dražje od navadnega, zato sem se odločil, da bom same prostore opremljal postopoma, ker za vse prostore enostavno nisem imel dovolj denarja. 

Najprej sem si uredil kuhinjo. To je bil dan, ko sem vstopil v salon, kjer sem vedel, da imajo tudi masivno pohištvo. Seveda sem videl, da je trenutni trend čisto nasprotje mojim željam, ampak sem točno vedel, kaj si želim. Tudi prodajelc je bil presenečen, ker me trenutni moderni dizajni niso prav nič zanimali, točno sem vedel, da pri meni pride v poštev samo masivno pohištvo, ki bo moji kuhinji pričaralo starinski stil. Sem človek lesa in obožujem les, zato sem se odločil, da bo moja hiša opremljena z naravnim lesom. 

Ni lepšega kot to, da dobesedno vohaš les, ko stopiš v svoj dom. Narava nam ponuja vse, le zavedati se moramo tega. Ker je v salonu masivno pohištvo bilo precej drago, sem se odločil, da bom šel osebno do lesarja in naročil kuhinjo po meri. Tako imam danes prelepo kuhinjo v lesu, ki daje topel domač občutek. Moram reči, da se je še danes nisem naveličal, še danes mi je lepa in topla. Masivno pohištvo je res prava odločitev, če obožujete les in naravni material. Jaz danes sedim za veliko masivno mizo, ki je izdelana iz hrasta. Resnično je lepa in močna miza. Če želite masivno pohištvo pa se zavedajte, da boste plačali več. 

Masivno pohištvo in opremljanje hiše