Ko ti je tvoj avto všeč, si težko kupiš drugega

Moj prvi avto je bila petka. Še danes se spominjam, kako zelo sem je bila vesela in z njo prevozila veliko kilometrov. Bila sem študentka in študirala na Primorskem. Tako sem se vsak ponedeljek in petek peljala po avtocesti iz Kranja do obale. 

Danes se redko zgodi, da na cesti srečam petko, ker jih skoraj več ni. Takrat mi spomin uide nazaj na študijska leta, kako lepo mi je bilo, čeprav sedaj vozim veliko bolj moderen in varen avto, je bila zame petka tisti prvi moj avto. Sem človek, ki se naveže na avto. Tako sva se z možem odločila, ko sva premišljevala, da si bova kupila avte, da jaz potrebujem novega, on pa ima lahko rabljenega.

Zakaj sva prišla do tega zaključka?

To pa zato, ker se jaz na avto navežem in potem več let nočem nobenega drugega avta. Moj mož pa lahko avte menjuje po tekočem traku, s tem nima nobenih težav. Tako sva vedela, če želiva poskrbeti za mojo varnost, da je najboljše, da zame kupiva novi avto in da je to takšen avto, ki mi bo lep.

Ni bilo lepšega občutka, ko sem šla v avtohiše in gledala nove avte. Izbrala sem Kio sportage in danes mineva natanko 7 leto, ki jo še vedno z veseljem vozim in še vedno mi je lep avto. Mož je že omenil, da bi lahko zamenjala avto, pa mi niti na pamet ne pride, da bi mojo Kio zamenjala. Za enkrat mi še dobro služi in jo bom obdržala, dokler bo izpravna.

Ja, jaz se na avto navežem, ne vem, kako ste vi, vendar dobro je, da se vsake toliko avto tudi zamenja, da poskrbimo za naš trg z avtomobili, če ne drugo. 

Dodaj odgovor