Ko tako padeš v pogovor, da se ti kava dvakrat shladi, preden jo popiješ

Končno se mi je uspelo dobiti na sestanku z oblikovalcem in to v kavarni, kjer je zelo dobra kava, ker imajo neko posebno iz Italije. Vedno pozabim, katera je, pa mi je natakarica že večkrat povedala katera. Pa še tako je prijazna, da mi vedno pove, kljub temu da to zelo skrivajo. Vendar se poznava že precej let in ve, da bom to zadržala zase. 

Nikoli nisem razumela tega skrivanja, katera kava se kje uporablja. V Italiji je to še večja skrivnost kakor v Sloveniji. Tukaj se običajno skriva, katera kava se uporablja v primeru, če je res neka posebna, ki je nima nihče. V Italiji ima pa veliko kavarn svoje pražarne in se še bolj skrivajo marsikakšni podatki. Se pa strinjam, da v tej kavarni to skrivajo, ker so jo res uvozili nekje iz Italije in res je zelo dobra. 

Imela sem še nekaj časa za hiter klepet za natakarico, potem pa je oblikovalec, ki je tudi moj znanec le prišel. Zaradi gneče na cesti je imel manjšo zamudo. Nekako nama vedno uspe, da zamujam ali jaz ali on. Danes je on na srečo, kar je idealno, saj sem bila nazadnje jaz kriva za zamudo. Moja kava se je skoraj shladila, zato sem jo na hitro spila in naročila novo.

Ko sem dobila predstavitev svoje nove podobe, sem bila popolnoma navdušena, saj je res naredil čudovit dizajn, ki je bil še boljši, kakor sem si ga zamislila v mislih. Isti trenutek, ko sem to zagledala, sem pomislila, upam, da bo kmalu čisto zaključen. Da ga lahko začnem uporabljati. Ampak je še kar nekaj dela z detajli tako, da bo to šele čez kakšen mesec verjetno. Upam, da bo hitro minil ta mesec. 

Ko sva se vse dogovorila, sem spet opazil, da se mi je kava shladila, ampak nisem več imela časa za novo, tako, da sva se še poslovila in zaključila sestanek.