Jadranje je lahko zelo zabaven hobi

Ko sem se preselila na Obalo sem zelo hitro ugotovila, da bom potrebovala nek hobi. Hotela sem definitivno preživeti čim več časa na plaži oziroma nekje blizu morja. Ugotovila sem, da se na morju, da najti zelo veliko različnih hobijev in ena izmed njih je bilo jadranje.

Jadranje je definitivno nekaj, kar mi je bilo najbolj všeč in takoj sem se spravila k svoji prijateljici, ki jadranja že obvlada. Ona mi je nekako obrazložilo, kaj vse moram narediti predno, sploh jadrnico kupim prednost, začnem s tem hobijem ukvarjati. Vse to sem seveda tudi nameravala narediti, saj sem vedela, da bo jadranje zelo zabavno. Čisto vsakič, ko je šla moja prijateljica na jadranje, sem se ji pridružila in nikoli mi ni bilo žal. Res sem zelo uživala in ta hobi mi je bil zelo všeč. Tudi moja prijateljica mi je rekla, da se med jadranjem nekako najbolj sprosti in to je definitivno podatek, ki sem ga želela slišati.

Velikokrat se znajdem v neki stresni situaciji in ravno zato so moji tedni precej naporni. Nekako sem rabila najti nek hobi, ki me bo sprostil in odmaknil od vsega tega stresa. Očitno je bilo res jadranje tisto, ki me je najbolj prepričalo v to, da me bo sprostilo in da bom res uživala.

Jadranje je lahko zelo zabaven hobi

To, kar sem doživela s svojo prijateljico, mi je dalo dovolj vedeti, da bo jadranje tudi primerno za mene. In pa seveda tako bom imela res pestro poletje, ki ga ne bom nikoli pozabila. Komaj čakam da opravim vse stvari, ki jih moram narediti za samo jadranje in potem bom lahko uživala čisto vsak dan.

Nekako si že delam različne plane in pa nekako si strukturiram že celotno poletje, saj točno vem, kdaj in kako bom jadrala oziroma kdaj si bom vzela časa za jadranje. Komaj čakam da se poletje prične in da se lahko odmaknemo od tega stresa, ki mi definitivno ne pomaga niti malo.