Dobro premislite, ko izbirate okvir za očala

Še posebej je dobro dobro premisliti, kakšen okvir za očala si bomo izbrali, če so to naša prva očala. Sama ne bom nikoli pozabila, kako zelo napačno sem izbrala prvi okvir za očala. Takrat sem bila še v šoku, ker na očala enostavno še nisem bila pripravljena in tako sem okvir izbrala na hitro. Moram reči, da sem še danes jezna, ker sem zapravila denar in izbrala napačni okvir. Prepričana sem, da bi mi zaposleni lahko več pomagal, kot pa mi je. Prepričana sem bila, da očal ne bom veliko nosila in tako mi okvir ni bil pomemben. Potem pa sem kar hitro ugotovila, da bom morala očala nositi čez cel dan, ker je moj vid bil slab in če očal nisem nosila, me je začela boleti glava. 

Dobro premislite, ko izbirate okvir za očala

Tako se nisem počutila dobro z tem okvirjem in sem morala še enkrat zapraviti denar za nova očala. Tokrat sem zraven vzela moža, ker očitno jaz očal ne znam izbirat. To sem kar hitro spoznala, ker sem spet hotela izbrati čuden okvir, a me je mož hitro ustavil in mi svetoval čisto druge modele očal. Tako sem končno izbrala okvir za očala, ki paše na moj obraz in na mojo osebnost. Prodajalci niso več to kar so bili včasih, enostavno vidiš, da jih gre samo za prodajo in da nimajo nobene želje pomagati. Nervozni postanejo, če že predolgo izbiraš. 

Jaz pa sem tokrat šla domov srečna, ker sem imela zraven moža, da mi je izbral pravi okvir za očala, ki ga še danes nosim z ponosom in mi ni prav nič nerodno, da imam očala.