Neplodnost

Ambulanta za zdravljenje neplodnosti

V sodobnem času se vedno več mladih parov sooča s težavami pri zanositvi, kar zanje predstavlja veliko čustveno breme in povzroča številne stiske. Hiter življenjski tempo, stres, kajenje, onesnaženje okolja, višja starost pri odločitvi o potomstvu ipd. negativno vplivajo na sposobnost reprodukcije in povečujejo potrebo po zdravniški pomoči. Uresničitev želje po potomstvu je vendarle najosnovnejše človeško hrepenenje.

Z zavedanjem o položaju naših pacientov se v Termah Dobrna že desetletja osredotočamo na zdravljenje neplodnosti z naravnimi faktorji in z biomedicinsko pomočjo. Ambulanto za zdravljenje neplodnosti vodi dr. Aleksander Merlo, eden najbolj prepoznavnih in priznanih ginekologov-porodničarjev pri nas.

V ambulanti Vam nudimo kompletno diagnostiko vzrokov težav pri zanositvi ter za vas organiziramo celoten postopek zdravljenja z biomedicinsko pomočjo. Z našimi edinstvenimi terapijami na področju zdravljenja neplodnosti z naravnimi faktorji in tehnikami sprostitve vas pripravimo na samo zdravljenje z biomedicinsko pomočjo in po samem dejanju umetne oploditve tudi poskrbimo, da boste v najbolj kritičnih trenutkih postopka deležni optimalnih pogojev za uspešnost zdravljenja.

V naši Ambulanti za zdravljenje neplodnosti pri samem postopku zanositve z biomedicinsko pomočjo sodelujemo z najbolj priznanim zasebnim centrom na tem področju v Sloveniji – Centrom za zanositev z biomedicinsko pomočjo iz Postojne.

Storitve ambulante:

  • Specialistični pregled z izvidom in mnenjem.
  • Svetovanje na področju ginekologije, porodništva ter zdravljenja neplodnosti
  • Načrtovanje celotnega procesa zdravljenja neplodnosti (diagnostika, izbira najprimernejše metode zdravljenja, organizacija posegov, predpisovanje zdravil itd.)
  • Ginekološki ultrazvočni pregled rodil
  • Laboratorijske preiskave (Bris materničnega vratu, celovita hormonska slika, prisotnost protiteles, krvna slika, analiza urina ipd.)

Termin ambulante: